3: 2 Blackjack – Las Vegas Forum.

Bla gjennom fora Alle.

Jeg spiller vanligvis $ 5 hei pa Ellis Island om natten. Lurer pa hvor ellers n r stripen er andre like gode spill. Jeg har spilt sentrum, men lurer pa om noe i n rheten av stripe (walking) er $ 5 eller $ 10 min.

En attraksjon nevnt i dette innlegget.

20 svar pa dette emnet.

I september var det $ 10 3: 2 blackjack i TI og ogsa i Hooters. I hooters var ogsa lavere minimum, men det var 6: 5 blackjack.

Cromwell har 3: 2, jeg tror pa $ 5, men kan v re $ 10.

TI har 3: 2 blackjack.

TI har den beste low-roller blackjack i Las Vegas. Alle multi deck spill er 3: 2 med liberale stripe regler (minus s17) for $ 10 og noen ganger $ 5 pa sakte ukedag morgen. Cromwell har den nest beste lav-roller blackjack pa stripen. Du kan finne 3: 2 pa Cromwell for $ 10 eller $ 15. Ingen re-splitting ess og ingen dobbel etter splitting pa dobbel dekk.

Jeg er ogsa en fan av Gold Coast og Orleans like vest for stripen for god lavvals «pitch» dobbel dekk (hvor du holder kortene).

En destinasjon nevnt i dette innlegget.

Takk for inngangen. aldri funnet Cromwell ville v re sa lavt.

Cromwell har nylig tatt for a gi bedre spillregler pa tvers av de fleste spillene sine. Mange haper det er et tegn pa ting som kommer fra CET, men la oss se!

Jeg har faktisk bare laget en trad om dette pa VMB-siden tidligere i dag. Den inkluderer ikke Cromwell-spillet, men inneholder det meste av resten.

Her er lenken hvis du vil vise den:

Takk David, jeg sjekker det ut. Grenser bor v re lavere, vi gar Mon-Thur.

Fin liste. men min gamle fav var ikke der der jeg sa. Ellis. Ikke tenk pa det.

Mens ikke pa stripe Silver Sevens (fka Terribles) har lav min 3: 2. Jeg tror en kilometer ost (sa gangavstand) av Ellis.