Apollo Brown Plays & # 8216; Rhythm Roulette & # 8217; Med Mass Appeal.

Fa Internett-ting gjor meg nerd ut som Mass Appeal’s Rhythm Roulette-serien. Jeg er allerede typen for a se opp videoer av produsenter som slar pa YouTube. Saledes introduserer blindt plukket vinyl i taktutfordringen gjor showet kjorelig. Nar man ser pa disse kattene, blir de mest utrolige siden de er ute av deres komfortsoner og ma opprettholde sin rep i prosessen.

Resultatene slar ikke alltid mot orene. Selv om noen gjor rett chardonnay ut av sitroner, og disse forestillingene utgjor de beste forestillingene. Black Milk og Marco Polo skiller seg spesielt ut i forhold til provene de jobbet med. Na, etter a ha sett den siste episoden med Apollo Brown, ma jeg si at denne mannen er i tvil som en av serien & # 8217; topp forestillinger.

Apollo’s slag kutter fettet for en hardt slaende flip. Den delen som dreper meg om det, er det faktum at denne mannen gjorde at sangen hortes sa ren i det som ser ut som Cool Edit pa Windows XP. Sa han ser i det vesentlige pa bolgene, plukker hans flekker og gjor krysset i stykker derfra: swing og alt. Metoden virker ikke for komplisert, men la meg fortelle deg at denne stilen er absolutt ikke for rap fledglings.

Mass Appeal & # 8217; s siste Rhythm Roulette far meg til a huske mine kampproduserende tenaringsar. Minner om kjedelig hugging i ganske forferdelig musikk i Sound Forge og Acid Pro rush tilbake i tankene mine. Na rister jeg bare pa hvordan Apollo Brown bare valser rett gjennom dette leddet.

Han fortalte i hovedsak alle Ableton- og FL Studio-punkene for a komme seg ut av plenen med sine nyfodte warping doo-dads og swing meter thingamajiggy’s. Sa igjen, denne mannen er en pro og bangerens en annen dag pa kontoret for ham. Godt gjort, sir. Bra gjort.