Hovedkortsposter med 3 pip.

av Afro Cat den 2 oktober 2013 klokka 02:19 UTC.

GPU RAM CPU ROM.

2 gigs (1x2g) pa arbeidsrammen.

1 OCZ Vertex II SSD.

Regelmessig Antech PC-sak.

Akkurat na nar jeg slar pa PCen, far jeg enten alt pa og ingenting skjer eller tre lange pip pa posten. Jeg har provd a flytte rammen til begge sporene (det er bare 2). Jeg har ogsa tatt lagt til og fjernet et skjermkort for a se om det hjelper. Fikk ingenting der heller. Na har jeg byttet ut CPUen for jeg gjor dette, men ifolge Intel-stotten er den kompatibel. Jeg er ganske tapt her pa hva jeg skal gjore.

Hjelp er mye verdsatt.

Kseno 2. oktober 2013 klokka 16:05 UTC.

Darlig chipsett? Hvis mulig, sett alle deler (cpu, ram, vga) til et annet hovedkort.

22 svar.

Kkyishkkii 2. oktober 2013 klokka 02:23 UTC.

Se her for pipekoder.

Matt9169 2. okt 2013 klokka 2:24 UTC.

peker pa darlig minne.

har du provd en ny / kjent arbeidsstang av ram?

Kkyishkkii 2. oktober 2013 klokka 02:24 UTC.

Min forste tanke var RAM-relatert, og linken ovenfor sannsynlig verifiserer det. Kan ikke v re RAM selv, kan v re sporene.

PenguinWrangler 2. oktober 2013 klokka 02:26 UTC.

Pass ogsa pa at minnet er satt riktig. Hvis du jobbet pa innsiden og stopte en minnemodul, og den blir usynlig, kan det fore til at de piper koder. Men Kkyishkki og Matt9169 er rett pa malet.

Matt9169 2. oktober 2013 klokka 02:27 UTC.

kan v re sporet, men mest sannsynlig brikken.

du vet ordtaket, nar du horer hode beats tror Sarah Jessica Parker, ikke zebraer.

Bill2718 2. okt 2013 klokka 02:27 UTC.

Du sa «arbeidsramme» Jeg antar at det betyr at det fungerer i en annen maskin, men er du sikker pa at den er kompatibel med hovedkortet ditt?

Afro Cat 2 oktober 2013 klokka 02:31 UTC.

Jeg tror det er sporene. Jeg har provd en annen god stav av ram. Jeg far den samme pipekoden. Jeg har provd det i begge sporene ogsa. Datamaskinen jeg trakk den fra, rapporterer det som a jobbe og kjore sammen med brikken for det.

tfl 2. oktober 2013 klokka 02:33 UTC.

Jeg har hatt dette to ganger.

1. Forste gang rammen var dod – helt slik. Nye pinner jobbet sa bra2.

2. En annen gang – en av pinnene ikke hadde blitt satt inn riktig – jeg satte akkurat pinnen igjen og alt var bra.

Antonio1984 2. oktober 2013 klokka 14:45 UTC.

Har du bare 3 pip eller fortsetter de?

Afro Cat 2 oktober 2013 klokka 14:49 UTC.

Jeg har hatt dette to ganger.

1. Forste gang rammen var dod – helt slik. Nye pinner jobbet sa bra2.

2. En annen gang – en av pinnene ikke hadde blitt satt inn riktig – jeg satte akkurat pinnen igjen og alt var bra.

1. Jeg har provd to forskjellige kjente arbeidssett.

2. Jeg har ogsa provd a resetere dem minst to ganger.

* notat * etter flere reboots sin tilbake for bare a starte opp med ingenting. Jeg fikk det til a vise sprutskjermen for bios, men ingenting annet sa langt.

Afro Cat 2 oktober 2013 klokken 02:56 UTC.

Har du bare 3 pip eller fortsetter de?

Bare 3 lange pip.

Kseno 2. oktober 2013 klokka 02:56 UTC.

Jeg er nesten positiv pa RAM ogsa, siden pipene indikerer det.

Men har du sjekket andre ting, som overoppheting, ps2 pins. ?

Paolo0111 2. okt 2013 klokka 03:00 UTC.

Antonio1984 2. okt 2013 klokka 03:09 UTC.

«3 piper bare» angir vanligvis et kortsporsmal, men du bor ha 1 lang – 2 kort pip.

Afro Cat 2 oktober 2013 klokka 03:26 UTC.

Jeg er nesten positiv pa RAM ogsa, siden pipene indikerer det.

Men har du sjekket andre ting, som overoppheting, ps2 pins. ?

Ingen overoppheting. Ingen PS2-enheter brukes pa denne enheten. Jeg vet ikke hva annet a sjekke.

Afro Cat 2 oktober 2013 klokka 03:28 UTC.

oppdatering: endelig kom inn i windows. startet pa nytt og en annen svart skjerm.

Kseno 2. oktober 2013 klokka 16:05 UTC.

Darlig chipsett? Hvis mulig, sett alle deler (cpu, ram, vga) til et annet hovedkort.

Stormix 2. oktober 2013 klokka 16:06 UTC.

For meg hores det ut som en nokkel pa tastaturet fast og genererer lange pipetoner. men sa igjen.

Afro Cat 2 oktober 2013 klokka 16:13 UTC.

For meg hores det ut som en nokkel pa tastaturet fast og genererer lange pipetoner. men sa igjen.

Jeg kan koble fra tastaturet og fremdeles produsere problemet. 🙁

kb2334 2. okt 2013 klokka 5:57 UTC.

Hores ut som om du har smalt det ned til en darlig mobo. Tid for en oppgradering eller erstatning? http://www.memtest86.com/ er et gratis minne testing verktoy. Du kan installere den pa en USB og starte den fra. Hvis du ikke kan fa det til a virke, ville jeg rlig si at det er MoBo.

Bedfordjld 2 oktober 2013 klokka 06:57 UTC.

har hovedkortet et pci-x eller agp-spor? bruker du et tilleggskort? Hvis du bruker den innebygde videoen, kan du prove et tillegg i stedet, eller visum-versa.

Afro Cat 2 oktober 2013 kl 07:20 UTC.

Damer og herrer.

Jeg er en idiot. Det var prosessoren som forarsaket feilen. UGH Jeg trodde det var en Q9400S, men det er bare en vanlig. Mine darlige gutter. Jeg skjonner hvem som far BA og HF poeng i noen fa.

Denne diskusjonen har v rt inaktiv i over et ar.

Du kan fa bedre svar pa sporsmalet ditt ved a starte en ny diskusjon.