Oppgradering av en AMD A8-4500M APU?

(Neste vil oppgradere min gamle manns Sony VAIO fra 2010, jeg vil sporre om rekonstruksjonene snart, lol en ting om gangen.

Det er greit, jeg burde sannsynligvis ikke gjore dette med en gang, da jeg nettopp kjopte en tablett pa lordag impulsivt, sa jeg burde ikke bruke pengene, men i 2009 da jeg onsket a oppgradere en prosessor, var det sa enkelt, jeg postet pa en forum som dette, spurte hva som ville v re den max-out-chip jeg kunne bruke i min ASUS, noen sa «Denne Intel Core Duo xxxx», jeg googled og fant den pa som NewEgg eller Tigerdirect jeg glemte, og sa «Denne? Ok solgt «kjopte den. Dette er vanskeligere lol.

Det er greit, jeg burde sannsynligvis ikke gjore dette med en gang, da jeg nettopp kjopte en tablett pa lordag impulsivt, sa jeg burde ikke bruke pengene, men i 2009 da jeg onsket a oppgradere en prosessor, var det sa enkelt, jeg postet pa en forum som dette, spurte hva som ville v re den max-out-chip jeg kunne bruke i min ASUS, noen sa «Denne Intel Core Duo xxxx», jeg googled og fant den pa som NewEgg eller Tigerdirect jeg glemte, og sa «Denne? Ok solgt «kjopte den. Dette er vanskeligere lol.

Se hva som virkelig plager meg, jeg kan fa mine signaler krysset, men det ser ut som, det jeg virkelig vil gjore er a vente pa at Richland A10-5750M rett? Det er en stor oppgradering, og den bruker 35W stromkilden og kompatibel (forhapentligvis – BIOS-avtalen er noe jeg haper vil magisk ikke gi meg et problem). Fordi hvis jeg forstar dette, er de to A10-prosessorene jeg finner for salg, faktisk ikke kompatible for meg, 5800K og 5700 er faktisk 100W og 65W, og sa kommer ikke til a fungere?

Da jeg aldri fikk oppgradere det, trodde jeg det ville v re passende a komme tilbake hit og nevne at jeg endelig na toppen av AMD s cpu mountain:

Na kommer min nye Acer Aspire V5-552PG-X469 med A10-5757M, men det er tilsynelatende loddet til brettet, sa det er ikke oppgraderbart eller fjernbart i det hele tatt.

Det krever ingen oppdateringer av bios sa lenge du har hoyere enn f.23. Det er plug and play (ganske mye). Nyt den forbedrede spillmaskinen din.

Det krever ingen oppdateringer av bios sa lenge du har hoyere enn f.23. Det er plug and play (ganske mye). Nyt den forbedrede spillmaskinen din.

Det krever ingen oppdateringer av bios sa lenge du har hoyere enn f.23. Det er plug and play (ganske mye). Nyt den forbedrede spillmaskinen din.