Sivilisasjon 5 Pitboss Game.

Du er her.

Jeg har v rt kloe for et godt dypt spill Civ, og jeg tok endelig tid til a sette opp hva som skulle tjene som en fin Pitboss Server. Du bor kunne koble til 98.118.60.156. Jeg tror at jeg har opprettet e-posten slik at dine varsler kan komme fra civ5pbem (at) verizon dot net.

Spillet er oppfort som Private, sa for a bli med ma du bli med i et Internet Pitboss-spill, og legg inn IP-adressen (med alle faktiske tall) som er oppfort ovenfor. Stedet for a skrive det inn er pa bunnen av tilmeldingsvinduet.

Atras – Ramesses II av Egypt Redwing – Keldarens Boudicca Keldar – Gajah Mada i Indonesia Zaque – Enrico Dandolo av Venezia Maq – Alexander av Hellas JDavis71688 – Aztecs pinkdino99 – Ahmad al-Mansur i Marokko WardedSpinny – Ashurbanipal of Assyria fyedaddy – Sejong of Korea bill – Augustus Caesar of Rome Petriefied – Pachacuti av Inca Farscry – Napoleon av Frankrike.

Liste over DLC installert pa serveren:

Jeg kan v re interessert i dette. Maten pitboss arbeider betyr at det skal fungere ganske bra, selv om spillere i andre land korrigerer? Hvis jeg tar feil, vil jeg melde deg ut siden du ikke vil ha noen fra en annen tidssone, og du kan sla opp din potensielle spilletid.

Ooh! Civ V har pitboss na? Jeg hadde det goy med Glover-spenner Civ IV-spillet vi spilte for noen ar siden, til jeg trengte a kausjonere pa grunn av eksterne problemer. Fristet til a plukke opp dette na.

Sa nar jeg har valgt min sivilisasjon og slo meg klar, kan jeg bare ga ut og vente pa at spillet skal begynne? Jeg er en total pitboss noob dessverre, jeg aner ikke hvordan det virker utover det grunnleggende konseptet.

Jeg vil bli med om det fortsatt er plass nar jeg kommer hjem fra jobb i dag. Jeg elsket Civ IV pitboss-spillene vi hadde.

«Jeg elsker tidsgrenser. Jeg liker hvem som stotter de som de flyr etter.» – Douglas Adams.

Ville gjerne spille hvis jeg ikke ender i midten av en freakin orken igjen.

Reading Maqs innlegg som alt annet enn torr humor betyr nok at du bare trenger en annen kopp kaffe.

Jeg tror det er mulig at mange randoms inngar forresten, jeg sitter i lobbyen og folk fortsetter a bli med og forlater, og jeg kjenner ikke igjen noen av navnene. Jeg trodde det var privat? Bare et hode opp.

Redwing, takk for varselet. Jeg ma ikke ha klikket «Host Private» opprinnelig. Jeg startet serveren pa nytt med den private innstillingen pa. Siden dette innlegget sannsynligvis vises i et google-sok, legger du bare inn her hvis du ikke vil starte opp, spesielt hvis ditt spillnavn ikke samsvarer med forumnavnet ditt.

Serveren er satt med en 24-timers tur-timer, slik at folk fra hele verden skal kunne leke uten bekymring. Hvis du gar i krig med noen, vil svingene dine bli sekvensielle, ellers er alle svingene samtidige, hvis du ikke har tatt en sving pa en dag, gar du glipp av det. Jeg er ganske sikker pa at vi bare kan vente pa at alle skal bli valgt, og vi burde fa en epost som forteller oss at var tur er klar. Hvis jeg ser at spillet har gatt live og jeg ikke har en e-post, vil jeg legge inn her for a la folk fa vite det; Jeg har kanskje ikke konfigurert e-posten riktig.

Ser privat na! Men nar jeg slar klar, teller det ned til a starte spillet, sa jeg vil nok holde fast pa det for na, heh!

AH, jeg angav ikke en rekke spillere, sa da det hadde 2 klare, bestemte det seg for at det var pa tide a ga live. Jeg kan starte det pa nytt og skille ut n-spillerflater, eller vi kan se hvem som hopper inn, og den vil starte nar alle har klikket klare. Jeg tror det vil sende et varsel ut at timeren teller for forste tur, sa vi burde ha 24 timer fra det siste «Klar» -klikk.

For Civ4 pitboss endte vi med to servere hver med 16 spillere, sa jeg tror at hvis du gir det noen dager, vil du finne en betydelig mengde interesse i a bli med i dette spillet. Jeg har tenkt a prove og bli med nar jeg kommer hjem fra jobb i kveld.

Ja, jeg tar en titt nar jeg kommer hjem i kveld.

Reading Maqs innlegg som alt annet enn torr humor betyr nok at du bare trenger en annen kopp kaffe.

Jeg er ogsa interessert.

Buncha morsomme hatere rundt her.

Nar du virkelig kommer ned til det, er ikke en lyssett egentlig bare en mislykket ambulanse?

Jeg hopper absolutt inn i denne Atras, har hapet vi ville fa et Civ 5 pitboss-spill som kjorer til slutt! Jeg vil ikke kunne prove a logge inn til i kveld skjont.

«Vi er vare beste nar vi jobber sammen. Vi er pa vart verste nar vi bruker verdifull og endelig energi og ressurser som odelegger hverandre.» – Paleocon, angaende menneskeheten.

Ja, a fa nok folk var aldri en bekymring for meg. Det skal v re 12 spillerautomater (10 fortsatt apne) og 36 bystater. Det er et Brave New World-spill, og jeg tror jeg har alle DLC Civs aktivert.

Ja etter ytterligere refleksjon tror jeg at jeg kanskje har startet det ved et uhell. Selv da laste den opp pa lasteskjermen og vil ikke la meg komme tilbake, sa jeg fikk ikke engang a fa min tur.

Du ma gjerne starte om igjen med mindre det er mulig a fa ekstramateriale pa dette punktet. Jeg vil nok sjekke inn igjen i morgen og se hva som skjer, siden det er 2am her.

Nar jeg kommer hjem, hvis vi er de eneste i, vil jeg starte pa nytt og sette alle 12 spilleautomater til side for spillere. Jeg er ikke overrasket over at dette er av en ujevn start, det er bokstavelig talt mitt forste forsok pa Civ5 pitboss.

Jeg er inne. Noen snakket meg inn i det etter a ha bedt meg om at DAYS skulle bli med.

Damp: fyedaddy | XBL / PSN: fyedaddy.

«Spillet har maksimalt antall spillere.»

Sa. ja. Jeg vil gjette innstillingene er borked, med mindre det er ytterligere ti personer eller sa som kom og ikke sa noe.

Kanskje vi skulle skille mellom a ha en god utdanning og ha mye utdanning.

(til Strangeblades) Du er som denne skremmende ballen av horror innpakket i en langy hoflig pakke.

«Spillet har maksimalt antall spillere.»

Sa. ja. Jeg vil gjette innstillingene er borked, med mindre det er ytterligere ti personer eller sa som kom og ikke sa noe.

Jeg tror en server reset kommer i kveld, finne rundt 7:30 EDT (eller er vi na i EST? – dumme Daylight Savings).

figur rundt 7:30 EDT (eller er vi na i EST? – dumme dagslysbesparelser).

Vi gikk nettopp fra EST til EDT. Vi er i «standard» tid i omtrent fire maneder ut av aret, noe som burde bety at det ikke er virkelig standard lenger, men tilsynelatende ingen andre bryr seg.

Kanskje vi skulle skille mellom a ha en god utdanning og ha mye utdanning.

(til Strangeblades) Du er som denne skremmende ballen av horror innpakket i en langy hoflig pakke.

Jeg vil gjerne bli med, men selv om beskrivelsen av hva jeg skal gjore for a komme inn er litt over hodet mitt.

Vil prove mitt beste.

Feil ved a delta i multiplayer okt.

Reading Maqs innlegg som alt annet enn torr humor betyr nok at du bare trenger en annen kopp kaffe.

Feil ved a delta i multiplayer okt.

«Vi er vare beste nar vi jobber sammen. Vi er pa vart verste nar vi bruker verdifull og endelig energi og ressurser som odelegger hverandre.» – Paleocon, angaende menneskeheten.

OK, beklager det, serveren ble stengt.

Hvorfor spiller min datamaskin Civ 5? Jeg gjorde det ikke!

Jeg startet det pa nytt, med alle 12 sporene som er oppfort som Human Required. Det bor avsta fra a starte til alle 12 flekker er tatt og alle klikket «Klar». Som jeg sa, provde jeg a sette det opp for a sende deg en e-post nar du kunne ta en sving, men jeg har ingen anelse om jeg setter opp det riktig, sa ikke stole pa det. Forhapentligvis denne gangen kan vi fa det til a ga for ekte.

Frykt flammene.

Jeg ville v re interessert, men vil ikke ta spor av noen andre som allerede har snakket opp. Er det fortsatt rom?

(Kudos til Jayhawker)

Hjelp meg! Jeg er fanget.

I en haikufabrikk.

Lagre meg, for de.

Jeg fikk ogsa en feil.

Frykt flammene.

Fikk bare «Feil a bli med multiplayer-okt»

Odd, det vises fortsatt aktivt, med meg selv og Redwing i. StupidHaiku, v r sa snill a prove a bli med, det er ingen reservert spor.